URL is copied to your clipboard.

Hvorfor laste opp en GEDCOM til MyHeritage?

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Hvorfor laste opp en GEDCOM til MyHeritage?

Hvis du allerede har bygget et digitalt slektstre, og lurer på om det er noen vits i å importere det treet som et GEDCOM (standardfilformat for slektstre-data) til MyHeritage. Da er svaret, JA.

Når det gjelder slektsplattformer, trenger du ikke å velge det ene eller andre. Det arbeidet du allerede har lagt ned på et hvilket som helst nettsted kan du ta med deg. Du kan importere treet og nyte godt av alle de unike fordelene du finner hos MyHeritage. Å laste opp en GEDCOM-fil fra en annen plattform til MyHeritage er helt gratis, så du har alt å vinne, ingenting å tape. Her kan du lese hvordan du laster er GEDCOM til MyHeritage.

Nedenfor kan du lese om noen av de viktige funksjonene du vil få tilgang til når du laster opp en GEDCOM av slektstreet ditt til MyHeritage:

1. Du kan bruke Smart Matches™ og Instant Discoveries™ til å utvide treet ditt

Smart Matches ™ skanner alle profilene i treet ditt og kommer med forslag til profiler fra andre trær, som kan samsvare med profiler du har i ditt tre. Det kan være trær andre familiemedlemmer har bygget, og de kan inneholde verdifull informasjon som du ikke har på ditt eget tre. Ved hjelp av Smart Matches ™ kan du importere informasjonen direkte til treet ditt.

Instant Discoveries ™ tar dette et skritt videre. De kan hjelpe deg med å oppdage helt nye grener fra slektstreet til en annen slektning. Men denne funksjonen kan du legge flere nye profiler i ditt eget tre med et enkelt klikk. Igjen, disse profilene eksisterer kanskje ikke på andre slektsplattformer.

Klikk her for å lære hvordan du bruker Smart Matches™, og  her for hvordan du bruker  Instant Discoveries™.

2. Oppdag nye bilder av forfedrene dine

Med funksjonen Photo Discovery ™ kan du finne nye fotografier som aldri før har sett av slektningene dine. MyHeritage lokaliserer matchende profiler i andre trær, og du mottar bilder fra de profilene som du kan velge å legge til i ditt eget tre.

Dessuten er MyHeritage den ledende plattformen for å jobbe med gamle familiebilder. Vår revolusjonerende Fotoforbedrer og MyHeritage In Color ™ er to funksjoner som gjør uskarpe bilder skarpe og fargelegger svart-hvitt-bilder. Du vil kunne se dine forfedre slik du aldri har sett dem før.

Klikk her for å lære mer om Photo Discoveries™.

3. Få nye historiske poster levert til innboksen din med Record Matches

MyHeritage har en enorm samling av søkbare historiske poster. Noen av dem er eksklusive for vår plattform. Du kan søke i oppføringene selvom du ikke har et slektstre på MyHeritage, men hvis du har, vi du kunne dra nytte av vår praktiske Record Matching-funksjon. Algoritmen til Record Matching søker gjennom de historiske postene, og hvis den finner noen som samsvarer med profiler i treet ditt, får du dem levert rett til innboksen din. Vi legger til millioner av nye poster i samlingen vår hver måned, så Record Matching sparer deg for å måtte søke om og om igjen.

Klikk her for å lære hvordan du bruker Record Matches.

4. Motta Record Matches fra andre språk på ditt eget språk

Vi tilbyr en teknologi vi kaller Global Translation Technology™. Ved hjelp av den vil du til og med motta Record Matches selv om oppføringen er i et annet språk enn ditt eget. Når du mottar oppføringen, vil du også se den grunnleggende informasjonen fra posten oversatt eller omskrevet til ditt eget språk. Dette kan være en banebrytende for slektsforskere som har møtt murveggen på grunn av språkbarrierer.

Kikk her for å lære mer om flerspråklige Record Matches.

5. Gjør treet ditt mer nøyaktig med Kvalitetssjekker

MyHeritages Kvalitetssjekker er en av de mest omfattende i bransjen. Den gjør 36 forskjellige kontroller for å sikre at treet ditt er nøyaktig og feilfritt. Selv de mest erfarne slektsforskerne gjør noen ganger feil, og disse feilene kan få konsekvenser når treet ditt vokser. Å kjøre kvalitetskontroll på slektstreet ditt regelmessig, sørger for at treet ditt er så nøyaktig som mulig.

Klikk her for å lære hvordan du bruker Kvalitetessjekker.

6. Lag en vakker slektsplakat

På MyHeritage kan du forvandle slektstreet ditt til en vakker slektstre-plakat helt gratis. Familietre-funksjonen tilbyr et bredt utvalg av formater og stiler som du kan tilpasse. Du kan velge design, skrifttyper, farger og preferanser. Når du har produsert en utskrifts-klar PDF, kan du dele den som en digital fil, skrive den ut på din hjemmeskriver, eller få den profesjonelt skrevet ut.

Klikk er for å lære hvordan du kan lage en slektsplakat og bok på MyHeritage.

7. Bruk MyHeritage database og avanserte DNA-verktøy

Det er ikke bare en GEDCOM fil du kan laste opp til MyHeritage. Hvis du har tatt en DNA-test hos et annet selskap, kan du laste opp DNA-dataene dine til MyHeritage. Det er gratis og du vi da kunne bruke MyHeritages globale DNA-database. Med et betalt abonnement eller ved å betale en låseavgift, kan du også dra nytte av MyHeritages avanserte DNA-verktøy, og gjennom DNA-treffene kan du gjøre enda flere funn om familien din.

Klikk her for å lære hvordan du kommer i gang med DNA-treff på MyHeritage.

Når du jobber med slektsforskning, er det alltid lurt å jobbe så bredt som mulig. Ved å laste opp GEDCOM til MyHeritage får du tilgang til et bredt spekter av nyttige verktøy og funksjoner som kan hjelpe deg med å løfte slektsforskningen din til et nytt nivå.

Klikk her for å lære hvordan du importerer et slektstre som GEDCOM to MyHeritage.

URL is copied to your clipboard.