URL is copied to your clipboard.

Hvem bør ta en DNA-test?

Hvem bør ta en DNA-test?

Hvis du allerede har tatt en DNA-test, lurer du kanskje på hvem andre i familien du bør teste for å bidra til å bygge slektstreet ditt. DNA-test er en unik gave med høy verdi for deg og din familie. Hvorfor ikke gi en DNA-test til slektninger til neste bursdag eller jul.

Foreldre

Å teste en av foreldrene dine er den beste måten å finne ut om DNA-treffene dine er relatert til morssiden eller farssiden din. Deres etnisitets-resultater vil også vise hvilke deler av din etnisitet du har arvet fra hver av dem. Du vil også lære at din mor eller far har etnisiteter som du ikke arvet i det hele tatt. Beste DNA resultat totalt vil du alltid få ved å oppmuntre så mange som mulig av dine eldre forfedre til å teste seg.

Ektefelle

Testing din ektefelle vil avsløre hans eller hennes etnisitet og finne DNA-treff på den andre siden av familien. Det kan være verdifull informasjon for barna dine.

Søsken

Testing av søsknene dine vil belyse likheter og forskjeller mellom deg og dine søsken. Du deler i gjennomsnitt 50% av DNA, men på grunn av måten DNA er arvet, kan dine etnisitets-estimater variere! Du og dine søsken arvet halvparten av dine foreldres DNA, med dere har ikke nødvendigvis arvet de samme halvdelene.

Dette betyr at testing av et søsken kan gi flere DNA-treff som du ikke fikk selv. Det er fordi de samsvarer med segmenter av ditt søskens DNA som du ikke har.

Voksne barn

Det kan være fascinerende å finne ut hvilke etnisiteter ditt voksne barn arvet fra deg og din partneren. Testing av voksne barn vil også gi DNA-treff for de som ikke er en undergruppe av dine egne treff, siden de arver halvparten av sitt DNA fra sine andre foreldre.

Personer som søker etter familie

Noen få eksempler på folk som kan dra nytte av DNA-testing er, adopterte eller personer som har sett sine biologiske barn opp for adopsjon, Holocaust overlevende som ikke var i stand til å få kontakt med noen slektninger etter krigen, og barn som er født ved hjelp av sæddonasjon på jakt etter informasjon om sin fars side. I kombinasjon med en stor DNA-database, har folk som leter etter familie mye å tjene på DNA-testing. Det har blitt gjort mange MyHeritage DNA gjensyn takket være DNA-testing, og det fortsetter å gi håp til folk som fremdeles søker etter familie.

URL is copied to your clipboard.