URL is copied to your clipboard.

Hvordan bruke innboksen din i MyHeritage-appen

Hvordan bruke innboksen din i MyHeritage-appen

MyHeritage-appen gjør det enkelt å utforske familiehistorien din i farta. Ta og del familiebilder og minner rett fra mobilen, oppdater treet under familietreff, og inviter familiemedlemmer til å bidra i treet deres. Appen er gratis for iOS og andrioid, og funker både på mobil og nettbrett, installer appen nå, hvis du ikke har gjort det allerede.

Innboks-funksjonen i appen gir deg mulighet for å enkelt samarbeide med dine familiemedlemmer, og med andre brukere som du har DNA-Treff eller Smart treff™ med. Du kan bruke den til å sende og motta e-post, for å utforske forbindelse med andre MyHeritage medlemmer, og finne ut mer av familiehistorien deres sammen. Samarbeid er en viktig del av en vellykket slektsgranskning. Du kan fortsette å korrespondere med DNA-treff eller andre MyHeritage-medlemmer uansett hvor du er gjennom innboksen på mobilen, selv om du startet samtalen på datamaskinen. Å ta kontakt med dine DNA-treff er gratis i alle sammenhenger.

Få tilgang til innboksen

For å gå til innboksen, og trykk på konvolutt-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen på mobilen. Hvis du har uleste meldinger vil det være et merke på konvolutten som angir hvor mange uleste meldinger som venter på deg.

Klikk på konvolutten på hjem-skjermen på applikasjonen for å åpne innboksen

Du kan også navigere til innboksen fra menyen til appen:

Klikk på “Innboks” i hovedmenyen for åpne innboksen

Ved å trykke på konvolutt-ikonet eller på innboks i menyen vil ta deg til innboksen.

Innboksen

Hovedsiden i innboksen viser tråder du har startet med andre. De nyeste trådene vises først. Tråder med uleste meldinger vil være uthevet. Denne listen er identisk med den du ser når du bruker MyHeritage på en PC. I innboksen på mobilen kan du starte tråder med medlemmer fra familiesiden din eller fortsette tråder du har startet med kontaktlinker eller via knappen på DNA-treff eller Smart Matches™. Du kan ikke søke etter eller kontakte andre MyHeritage medlemmer uten videre. Dette er en sikkerhetsfunksjon for å beskytte MyHeritage-medlemmer for søppelpost.

For å starte en ny tråd, trykk på pennen på nederst til høyre i Innboksen.

Innboks: Hovedside

På iOS-enheter trykker du på pluss-tegnet i «Til»-feltet. På Android-enheter trykker du på «Til» – feltet, og skriv inn navnet på treet den du ønsker å kontakte er medlem av.

Legg til mottakere når du skriver en ny melding

Begynn med å skrive inn navnet på mottakeren og velg personen fra listen som vises. Du kan velge opptil seks mottakere, hvis du ønsker å starte en gruppe tråd.

Start med å skrive meldingen, og trykk «Send» (på iOS) eller pil-ikonet (Android) når du er ferdig.

Trykk «Send» for å sende meldingen din

Når en melding er skrevet og sendt, sender MyHeritage en e-post til mottakeren. Mailen som sendes vil ikke vise din e-postadresse, den er sendt fra MyHeritage på dine vegne, og mottakeren kan svare på det gjennom MyHeritage, som vil sende en e-post til deg.

På iOS kan du sveipe til venste for å markere tråder som lest eller ulest, eller så kan du trykke på «Mer» for å svare, arkivere eller slette tråden. På Android kan du holde fingeren på tråden for å velge disse alternativene.

Hvis du vil rydde i innboksen din uten å slette tråder kan du arkivere dem. Når du arkiverer blir de flyttet ut av innboksen til en annen arkivert seksjon

For å filtrere trådene trykker du på filter-ikonet øverst i høyre hjørne på skjermen. Filter-ikonet ser ut som en trakt. Et panel vil åpne seg på høyre side av skjermen der du kan velge å kun se meldinger som er ulest, arkivert eller som du har sendt.

Trykk på en tråd for å se den nyeste meldingen i tråden. Du kan også trykke på tidligere meldinger i tråden for å lese dem.

For å svare på en melding trykker du på pilen neders i høyre hjørne. Trykk på ellipse-menyen (…) i øvre høyre hjørne for å svare, arkivere, merke meldingen som ulest, eller slette den.

Vi viser ikke e-post-adresser, men vi kan fortelle deg navnet på familienettstedet den du prater med er medlem av.

Når du får nye meldinger vil du bli varslet direkte på hjem-skjermen på din mobile enhet.

Når du får nye meldinger vil du bli varslet direkte på hjem-skjermen på din mobile enhet.

Du kan melde deg av push-varslinger hvis du ikke ønsker å bli varslet på denne måten, men vi anbefaler å la det være på, fordi meldinger fra andre brukere kan være svært viktig.

For å slå av push-varslinger på iOS, går du til innstillinger, velger «Varsler», og trykker på MyHeritage og deaktiverer «Tillat Varslinger.» På Android går du til enhetens innstillinger, og fortsett i henhold til hvordan man slår av varsler på din enhet.

Oppsummering

Den mobil-innboksen er en flott måte å holde alt samarbeid på ett sted. Det ble laget for å føles veldig gjenkjennelig for folk som er vant til å jobbe med «e-post»-programmer, og samtidig bevare personvernet ved ikke å vise din e-postadresse til de du svarer på MyHeritage. Innboksen i appen gjør det lettere og morsommere for deg å samarbeide med andre MyHeritage-medlemmer over hele verden.

URL is copied to your clipboard.