URL is copied to your clipboard.

Introduksjon til Record Detective™

Introduksjon til Record Detective™

Record Detective™ er en teknologi på MyHeritage som umiddelbart kobler deg til flere poster som er relatert til den personen du forsker på. Når du har en Record Match eller finner en post gjennom SuperSearch™ viser Record Detective™

enda flere oppføringer som kan legge verdifull informasjon til din slektning, eller personer som er nært beslektet med den, som for eksempel barn, ektefeller eller foreldre. Dette kan spare deg for timer med forskning og hjelpe deg med å bygge et komplett arkiv med historiske dokumenter om familien din.

Du finner Record Detective™ på to måter, enten gjennom Record Matcher, eller gjennom SuperSearch™.

Record Matcher

En Record Match er et dokument som er relevant for din familie historie, for eksempel en fødselsoppføring til en av forfedrene dine, et bilde av gravstenen til en slektning eller en avisartikkel om en av dine forfedre. Record Matching-teknologien skanner de over 15 milliarder historiske dokumentene på MyHeritage og varsler deg når den finner en post som kan være relevant for familien din.

Hvis Record Detective™ finner flere poster relatert til et gitt treff, ligger de under detaljene for en Record match på «Se gjennom treff»-siden.

SuperSearch™

SuperSearch™ er en kraftig søkemotor som er inngangsporten til milliarder av historiske poster.

Når du skriver inn søkedata i SuperSearch™ finner du en liste over oppføringer som kan samsvare med personen du undersøker.

Når du klikker en oppføring i listen og Record Detektiv™ har funnet relaterte oppføringer, vil du se disse oppføringene oppført ved siden av detaljene for oppføringen.

Oppsummering

Det er flere fordeler med å ha en kraftig slektsforsker-detektiv som jobber for deg. Takket være Record Detective™. En oppføring kan du har funnet på MyHeritage åpne døren til mange flere poster om samme person. Disse postene kan komme fra helt forskjellige samlinger, og de kan stamme fra en annen helt annen del av verden enn du hadde forventet. Teknologien hjelper deg med å spare tid og å avsløre ny informasjon som du kanskje aldri har funnet på egen hånd.

For å se de postene Record Detective™ leverer krever et Data- eller Klomplett-abonnement på MyHeritage. Noen poster kommer fra gratissamlinger (f.eks. BillionGraves-samlingen av gravsteiner) og kan sees uten abonnement, men de fleste er ikke gratis.

Se opp for Record Detective™ og dra utnytte dette heftige verktøyet som kan hjelpe deg videre i forskningen din.

URL is copied to your clipboard.