URL is copied to your clipboard.

Introduksjon til Relaterte poster

Introduksjon til Relaterte poster

Relaterte poster er en teknologi på MyHeritage som umiddelbart kobler deg til flere poster som er relatert til den personen du forsker på. Når du har en Record Match eller finner en post gjennom søkemotor viser Relaterte poster.

enda flere oppføringer som kan legge verdifull informasjon til din slektning, eller personer som er nært beslektet med den, som for eksempel barn, ektefeller eller foreldre. Dette kan spare deg for timer med forskning og hjelpe deg med å bygge et komplett arkiv med historiske dokumenter om familien din.

Du finner Relaterte poster på to måter, enten gjennom Record Matcher, eller gjennom søkemotoren.

Record Matcher

En Record Match er et dokument som er relevant for din familie historie, for eksempel en fødselsoppføring til en av forfedrene dine, et bilde av gravstenen til en slektning eller en avisartikkel om en av dine forfedre. Record Matching-teknologien skanner millioner av historiske dokumentene på MyHeritage og varsler deg når den finner en post som kan være relevant for familien din.

Hvis Relaterte poster finner flere poster relatert til et gitt treff, ligger de under detaljene for en Record match på «Se gjennom treff»-siden.

Søkemotoren

Søkemotoren hos MyHeritage er kraftig som er inngangsporten til milliarder av historiske poster.

Når du skriver inn søkedata, finner du en liste over oppføringer som kan samsvare med personen du undersøker.

Når du klikker på en oppføring i listen og systemet har funnet relaterte oppføringer, vil du se disse oppføringene oppført ved siden av detaljene for oppføringen.

Oppsummering

Det er flere fordeler med å ha en kraftig slektsforsker-detektiv som jobber for deg. Takket være Relaterte poster. En oppføring kan du har funnet på MyHeritage åpne døren til mange flere poster om samme person. Disse postene kan komme fra helt forskjellige samlinger, og de kan stamme fra en annen helt annen del av verden enn du hadde forventet. Teknologien hjelper deg med å spare tid og å avsløre ny informasjon som du kanskje aldri har funnet på egen hånd.

For å se de postene Relaterte posten, krever det at du har et Data- eller Komplett-abonnement på MyHeritage. Noen poster kommer fra gratissamlinger (f.eks. BillionGraves-samlingen av gravsteiner) og kan sees uten abonnement.

Se opp for Relaterte poster for å kunne dra nytte dette heftige verktøyet som kan hjelpe deg videre i forskningen din.

URL is copied to your clipboard.