URL is copied to your clipboard.

Hvordan endre mail-preferanser hos MyHeritage

Hvordan endre mail-preferanser hos MyHeritage

Ressursene hos MyHeritage er i stadig utvikling og forbedring. Enten det er nye familietrær, nye samlinger med historiske poster, eller nye DNA-treff. Det vil alltid være noe nytt å utforske. Du vet aldri når den siste biten i et puslespill du prøver å løse plutselig dukker opp i en ny Smart Match™ eller en historisk post.

E-postene du mottar fra MyHeritage sikrer at du ikke går glipp av noe viktig. De kan også hjelpe deg med å holde oversikten over familiehendelser og aktiviteter fra andre medlemer på MyHeritage.

Du kan alltid endre e-postinnstillingene dine for å sikre at du får den informasjonen som er viktigst for deg.

Varsler fra familiesider

For å endre innstillingene for familiesiden, klikker du på navnet på brukeren på toppen av skjermen og velger «Nettsideinnstillinger.» Deretter klikker du på «Mine preferanser.»

Her kan du velge om du vil sende en ukentlig oppdateringsmail til alle medlemmene. Merk at dette påvirker ikke bare deg, men også medlemmer av siden. Den ukentlige mailen sendes kun hvis det har vært endringer på din familieside i løpet av den siste uken.

Du kan også velge om du vil sende en påminnelsesmail om familiehendelser. Videre kan du velge hvilken type hendelse du vil annonsere til medlemmene av siden din, hvilke slekningers hendelser som skal være med, og om varslet skal sendes på mail eller sms.

Til slutt kan du velge om du vil motta en e-post når et familiemedlem sender deg en hilsen på MyHeritage.

MyHeritage e-postvarsler

I tillegg til at man får varsler fra familiesiden, vil man også får varsler om nye Smart Matches™, Record Matches, DNA-treff, og Instant Discoveries™, samt nyhetsbrev og andre ting av interesse. Du kan endre på disse innstillingene ved å åpne en av disse mailene og trykke på «Epost preferanser» nederst i mailen.

Her kan du velge fritt hvilke e-poster du vil motta.

Under «ukentlige varsler» kan du velge om du skal få varsler om nye Record Matches, Smart Matches™, Smart Matches™ som er bekreftet av andre brukere, DNA-treff, Instant Discoveries™, Photo Discoveries, eller Theories of Family Relativity™.

Under «Månedlige varsler» kan du velge om du vil ha MyHeritage sitt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet inneholder info om hva som er nytt hos MyHeritage og linker til spennende blogginnlegg og poster fra kunnskapsbasen til MyHeritage.

Under «Sporadiske varsler» kan du velge om du skal få pedagogiske varsler eller varsler fra slektstrær.

Under «Kampanjer» kan du velge om du vil få epost om salg og avslag hos MyHeritage.

Under «Varsel vedrørende kontoen din» kan du velge om du vil få vasler om abonnementet ditt holder på å gå ut og informasjon om handlekurven din.

Her kan du også endre hvilket språket du vil at mailen skal være på

Merk deg at du kan ikke slå av meldinger om betaling, sikkerhet og andre viktige saker.

Når du har endret innstillinger, trykk «Lagre forandringer» for å ta i bruk de nye innstillingene.

URL is copied to your clipboard.