URL is copied to your clipboard.

Sikkerhetskoipere teet ditt? Vi viser deg 3 metoder å gjøre det på.

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Sikkerhetskoipere teet ditt? Vi viser deg 3 metoder å gjøre det på.

Når du har jobbet lenge med slektstreet ditt ville det være så synd å miste resultatene av alt det harde arbeidet! Det er lurt å sikkerhetskoipere arbeidet ditt.

Når du bygger et slektstre på MyHeritage, lagres og beholdes eventuelle endringer du gjør på nettstedet. Men det er allikevel alltid en god idé å ha dyrebar data sikkerhetskopiert på mer enn ett sted.

Her er tre måter å sikkerhetskoipere ditt MyHeritage-slektstre på.

Backup service

MyHeritage tilbyr en betalt backup-tjeneste som oppretter en nedlastbar sikkerhetskopifil hver måned og sender deg linken. Tjenesten er atskilt fra abonnementet og er tilgjengelig for alle MyHeritage-brukere. For å aktivere tjenesten holder du markøren over «Slektstre»-fanen i navigasjonsfeltet, velger «Mer», og klikker deretter «Sikkerhetskopiering» og følger de påfølgende trinnene.

Dette er den beste måten å sikkerhetskopiere MyHeritage treet ditt på fordi det bevarer all informasjonen du har skrevet inn, inkludert bildene. Det gjøres på månedlig basis automatisk. Du trenger å huske å gjøre det. Bare klikk på nedlastingskoblingen som er sendt til deg og lagre filen på datamaskinen.

Eksporter en GEDCOM

En annen måte å sikkerhetskopiere treet på er å eksportere det som en GEDCOM-fil. En GEDCOM-fil er en ren tekst fil som inneholder slektsforskning informasjon. Den kan brukes til å gjenskape et slektstre på MyHeritage og andre slektsplattformer. Det kan ikke bevare fotografier, men når du eksporterer en GEDCOM fra MyHeritage, bevarer den koblinger til fotografier.

Hvis du vil eksportere en GEDCOM-fil av treet, holder du markøren over «Familietre»-fanen i navigasjonsfeltet og velger «Administrer trær».

Deretter finner du treet du vil sikkerhetskopiere, og klikker på «Eksporter til GEDCOM» i kolonnen der det står Altenativ på toppen.

Angi om du vil eksportere bilder og familiefotoalbum, og klikk deretter på «Start eksporten».

Skrive ut en papirkopi

Denne metoden kan være litt gammeldags, men noen mennesker føler seg sikrere å vite at dataene deres er på papir og ikke bare flyter et sted i cyberspace.

Du kan skrive ut en papirkopi av slektstreet på to måter. Den ene er å produsere et slektstrediagram, som viser navn, forbindelser, bilder og datoer for fødsel og død. Den andre er å skrive ut en familiebok, som inneholder all informasjonen du har lagret på slektstreet om hver av personene.

Familiediagrammet er ofte mer oversiktlig, mens familieboken er grundigere og kan være et bedre alternativ hvis det du ønsker å gjøre er å lage en omfattende sikkerhetskopi for treet ditt.

Klikk her for å lære hvordan du lager et familiekart eller en bok på MyHeritage.

URL is copied to your clipboard.