URL is copied to your clipboard.

Alt du trenger å vite om abonnement og kjøp på MyHeritage

Profile photo of Daniella Levy

Daniella Levy

Alt du trenger å vite om abonnement og kjøp på MyHeritage

MyHeritage mener at alle i verden har rett til å kjenne sin slektshistorie, og det er derfor selskapet tilbyr mange verdifulle gratis verktøy for og slektshistorie, slektstrebygging og slektsforskning.

MyHeritage tilbyr imidlertid også betalte funksjoner og tjenester som kan bidra til å forenkle og berike din slektsreise.

I denne artikkelen går vi alle MyHeritages betalte funksjoner, abonnementer og kjøp, og viser deg hvordan du sporer kjøpene dine på MyHeritage.

Abonnement

Abonnementer på familienettsteder

Abonnementer på familienettsteder gir deg full tilgang til funksjonene og verktøyene på MyHeritage knyttet til å bygge slektstreet ditt, samt de avanserte DNA-funksjonene. Når du har et abonnement på familienettstedet, kan du dra full nytte av funksjoner som Smart Matches™

Det finnes to forskjellige abonnement på familienettstedet: Premium og PremiumPlus. Se forskjellene mellom abonnentene her.

Data Abonnement

Et Data abonnement gir full tilgang til alle funksjonene på MyHeritage knyttet til forskning av historiske poster, for eksempel SuperSearch™ og Record Matches.

Du vil få tilgang til:

  • Å lese høyoppløselige skanninger av originale historiske dokumenter på SuperSearch™
  • Bekreft eller avvise Record Matches
  • Trekk ut informasjon direkte fra poster til profiler på treet ditt, enten via SuperSearch™ eller Record Matches
  • Lagre oppføringer direkte på profilsidene til enkeltpersoner på treet

Komplett abonnement

Et Komplett-abonnementet gir deg det beste fra alle verdener, og kombinerer PremiumPlus-familiens nettstedsabonnement og Data-abonnementet. Med denne planen kan du dra full nytte av alle funksjonene MyHeritage har å tilby.

Slik oppgraderer du abonnementet

Hvis du vil oppgradere abonnementet, klikker du på navnet ditt på stripen øverst på skjermen og velger «Nettstedsinnstillinger».

Klikk på «Oppgrader nettstedsplanen» og velg planen du vil oppgradere til, og fortsett deretter til betalingssiden.

DNA-test

MyHeritage DNA

En MyHeritage DNA-test er en enkel kinnvattpinne autosomal DNA-test for genetisk slektsforskning som finner slektninger ved å matche deg med millioner av mennesker som testet sitt DNA på MyHeritage. Det gir også en prosentbasert etnisitet estimat basert på 42 etniske regioner rundt om i verden.

Hvis du vil kjøpe et MyHeritage DNA-sett, holder du markøren over «DNA»-fanen i navigasjonsfeltet og velger «Bestill DNA-sett».

Når du har kjøpt et testsett, vil du motta oppdateringer via e-post angående statusen. Du vil også motta oppdateringer når prøven er mottatt av laboratoriet. Hvis du vil overvåke status på DNA-prøven, holder du markøren over «DNA»-fanen i navigasjonsfeltet og velger «Administrer DNA-sett». Du vil se en liste over DNA-sett og filer sammen med deres type og status.

Andre tjenester

Online backup-tjeneste

Sikkerhetskopitjenesten er en betalt tjeneste atskilt fra nettstedsabonnementene, noe som betyr at den er tilgjengelig for alle som har et slektstre på MyHeritage, mot en ekstra avgift. Denne tjenesten sikkerhetskopierer slektstreet en gang i måneden og sender deg en e-post med en kobling for å laste ned sikkerhetskopifilen til datamaskinen.

Hvis du vil aktivere sikkerhetskopieringstjenesten, holder du markøren over «Slektstre»-fanen i navigasjonsfeltet og velger «Mer», og deretter klikker du på «Sikkerhetskopiering». Klikk deretter på «Kom i gang» og følg instruksjonene for å fullføre kjøpet.

Lås opp avanserte DNA-funksjoner for opplastede DNA-data

Hvis du har tatt en autosomal DNA-test med en annen leverandør, har du muligheten til å laste opp rådataene dine til MyHeritage gratis. Dette vil gi deg fri tilgang til DNA-treff og du kan eksportere en liste over DNA-treff, kontakte treffene og se delte forfedres etternavn. Hvis du er en betalende abonnent, vil du ha tilgang til alle andre funksjoner, som etnisitetsestimat, kromosomleser, AutoClusters og Theory of Family Relativity™.

Hvis du ikke er en betalende abonnent, kan du betale en engangs opplåsningsavgift og få ubegrenset tilgang til de avanserte funksjonene. Du vil bli bedt om å låse opp funksjonene når du prøver å få tilgang til dem.

Utskriftstjeneste for familietrær

MyHeritage-brukere kan produsere vakre utskrivbare PDF-kart over familietrærne sine gratis. MyHeritage tilbyr også en profesjonell utskriftstjeneste som kan skrive ut diagrammet på papir eller lerret av høy kvalitet og sende det til deg.

Hvis du vil skrive ut et familiediagram, holder du markøren over «Slektstre»-fanen i navigasjonsfeltet og velger «Mer», og deretter klikker du på «Skriv ut diagrammer og bøker». Hvis du allerede har produsert et diagram, klikker du på Mine diagrammer, og deretter finner du diagrammet du vil skrive ut, og klikker alternativet «Bestill plakat» under diagrammet. Hvis du ikke har laget et diagram du vil skrive ut ennå, følger du instruksjonene i denne artiklene for å lage et utskrivbart diagram.

Du kan overvåke fremdriften for kjøpet under «Mine plakatbestillinger» øverst på skjermen på «Diagrammer og bøker»-siden.

URL is copied to your clipboard.