URL is copied to your clipboard.

Search Connect™: Et verktøy som knytter slektsforskere sammen

Search Connect™: Et verktøy som knytter slektsforskere sammen

Søk Connect™ er en funksjon på MyHeritage som er laget for å hjelpe deg med å finne andre personer som forsker på de samme forfedrene som deg. Ingenting er som å sammenligne notater med en annen slektsforsker i familien. De gangene du har brukt opp alle kildene du klarer å finne, kan en fjern slektning sitte med informasjon som tidligere ikke har vært tilgjengelig for deg. Kan han elle hun hjelpe deg med å komme deg videre i forskningen din. Search Connect™ inneholder millioner av søk av MyHeritage-brukere. Den lar deg finne andre brukere som har søkt etter de samme personene du leter etter. Du får se hele søket deres, slik som datoer, steder, slektninger og lignende.

Hvordan bruke Search Connect™

Søk Connect™ vises som en samling av historiske poster på MyHeritage under familietre-kategorien. Når du søker etter en person med MyHeritages søkemotor, vil alle relevante «Search Connect™»-resultater også bli vist. Du kan også spesifikt søke etter Search Connect™ ved å klikke her. Under kan du se resultater der tre ulike brukere har søkt på Joseph Kennedy.Her ser du hva du vil få opp på skjermen hvis du velger det første resultatet: Resultatet inneholder den første initialen og etternavnet til søkeren, kjønn, sted, cirka alder, hvor lenge de har vært aktive på MyHeritage, og familiesidene til personen. Under «Relaterte søk,» finner du søk som denne personen har gjort for familiemedlemmer eller andre med lignende navn. Under «Andre søk» finner du flere søk utført i løpet av et par minutter av søket som er vist før. Du kan klikke på det hyperkoblede navnet i søkedetaljene for å gjenta personen søk med de samme parameterne som vedkommende brukte. Nederst på siden vil du se en oransje knapp som lar deg kontakte søkeren. Ved å klikke på denne vil du bli tatt til en side der du kan sende vedkommende en sikker melding. Les denne artikkelen hvis du vil lære mer om hvordan du kan kontakte andre MyHeritage-brukere.

Search Connect™ og personvern

Som alltid, er ditt personvern av største betydning for MyHeritage. Som standard vil Search Connect™ kun vise første initial, etternavn, cirka alder, sted og detaljer om søket du har foretatt. Det er bare de som har søkt etter det samme navnet som kan se denne informasjonen. Hvis du er ukomfortabel med at andre kan se denne informasjonen kan du alltid endre innstillingene for personvern og deaktivere Search Connect™. For å gjøre dette trykker du på navnet til brukeren på toppen av skjermen og trykker «Personvern» i menyen. Under «Mine medlemspreferanser» kan du velge hvilken informasjon du ønsker å vise til andre brukere, som navn og alder. Du kan også velge om andre skal kunne kommentere på profilen din, om du skal får varsler for dette, og om du vil bruke Search Connect™ og Search Connect™-varsler. Fjern haken på noen av disse innstillingen og trykk «Lagre» for å ta de i bruk.

Er Search Connect™ gratis?

Søk og visning av Søk Connect™-resultater er gratis, men du trenger et Data eller Komplett-abonnement for å kontakte brukere du har funnet gjennom Search Connect™. Klikk her for å lære mer om MyHeritage abonnement.

URL is copied to your clipboard.