MyHeritage Kunnskapsbase

Utdanningssenter

Utvid dine kunnskaper om MyHeritage-funksjoner og verktøy. Disse vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av forskningen din.

Interessert i det grunnleggende? Kom i gang

Webinarer

Direktesendte og innspilte økter som dekker dyptgående emner fra eksperter på slektsforskning og DNA-testing

Nylige webinarer

Ny
Ask the Expert - Bruk MyHeritage mobile app til å registrere dine slektninger

MyHeritage-mobilapp gjør det enkelt å registrere viktig slektsinformasjon mens du er på farten. Lær å legge til fakta i slektstreet ditt ved hjelp av appen, og å bruke lydopptakeren. Det er en unik funksjon eksklusiv for appen som du kan bruke til å ta opp slektningenes minner med deres egne stemmer.

Ny
Introduksjon til Generiske grupper

Det er med stor glede vi nå kunngjør lanseringen av Genetiske grupper, en forbedring av etnisitetsresultatene for MyHeritage-DNA mange har sett frem til og ventet på. Med denne spennende tilføyelsen forfines MyHeritages inndeling i etniske grupper dramatisk til hele 2114 geografiske områder. Dette gir større dybde og er en mer detaljert inndeling enn noen annen DNA-test som er tilgjengelig i dag, de nye gruppene supplerer de eksisterende 42 etnisitetene på toppnivå. Dette er en stor milepæl for MyHeritage og et flott skritt for millioner av mennesker fascinert av familiehistorie og nysgjerrige på å lære mer om deres opprinnelse.

Se 53 flere webinarer

Kommende Webinarer

British Genealogy Online: De beste nettstedene for engelske og walisiske familiehistorie
Det har aldri vært enklere å undersøke familiehistorien din i England og Wales. Mange digitaliserte kirkeopptegnelser, folketellingsopptegnelser og testamenter er online. Nå som aviser fra 1600-tallet er online, kan du søke etter et navn og finne det hvor som helst på millioner av sider umiddelbart. Rick vil demonstrere noen av de viktigste nettstedene for britisk slektsforskning, hvorav mange er gratis.
Rick Crume
Webinarer (EN)
mar 2, 2021
Se hele planen

Instruksjonsvideoer

Disse trinn-for-trinn-videoene guider deg gjennom de forskjellige funksjonene til MyHeritage