MyHeritage Kunnskapsbase

Utdanningssenter

Utvid dine kunnskaper om MyHeritage-funksjoner og verktøy. Disse vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av forskningen din.

Interessert i det grunnleggende? Kom i gang

Webinarer

Direktesendte og innspilte økter som dekker dyptgående emner fra eksperter på slektsforskning og DNA-testing

Nylige webinarer

Ny
Ask The Expert - Gi liv til fotografiene dine med MyHeritage

Deep Nostalgia ™, det siste tilskuddet til MyHeritages revolusjonerende serie med fotofunksjoner. Med denne funksjonen kan du animere bilder av dine forfedre og se dem bevege seg, blinke og smile. Funksjonen ble kunngjort på RootsTech og ble en umiddelbar sensasjon. Lær alt om denne funksjonen og hvordan den kan hjelpe deg med å koble deg til dine forfedre på en helt ny måte.

Ny
Ask The Expert - Instant Discoveries™

MyHeritage gir nye slektsforskere et startskudd ved å tilby Instant Discoveries ™. Det et en funksjon som kan legge til en helt ny gren på opptil 50 personer til treet ditt med ett klikk. Lær hvordan du kan dra full nytte av dette fantastiske verktøyet, og hva du skal gjøre videre med treet ditt etter at du har brukt funksjonen.

Se 74 flere webinarer

Kommende Webinarer

Dine DNA-spørsmål besvares direkte med Diahan
Denne må du ikke gå glipp av. Har du et DNA-spørsmål? Diahan Southard vil være til stede for å svare på spørsmålene dine - LIVE! Send spørsmål på forhånd til geoff@legacyfamilytree.com.
Diahan Southard
Webinarer (EN)
sep 1, 2021
Se webinare her Se hele planen her

Instruksjonsvideoer

Disse trinn-for-trinn-videoene guider deg gjennom de forskjellige funksjonene til MyHeritage